woensdag 25 april 2012

RR boekje weer terecht


Na bijna 2 weken had ik de moed toch echt wel opgegeven. Mijn RR boekje was zoek geraakt bij de post. Maar tot mijn grote verbazing klopte de postbode vandaag op mijn raam en in zijn hand een hele herkenbare envelop. Wie had dat verwacht, mijn eigen boekje weer terug en mooi gevuld met allerlei creatieve bladzijden. Ik ben dubbelblij. Iedereen heel hartelijk bedankt voor de mooie bijdrage aan mijn boekje. Door Sil ben ik extra verwend , dank je wel.



Ook ontving ik een pakketje van Suus. Ze maakt toch zulke leuke dingen en haar huis ziet er toch zo leuk uit. Ik maak graag even reclame voor haar. Alle spullen uit de doos hebben al een mooi plekje gekregen in mijn huis.





En dan nog een bloemetjesslinger gekregen van mijn vriendin Fia. Het is verkrijgbaar bij de HEMA bij de Return to sender producten. Hij hangt boven ons bed en elke dag worden we wakker en is het weer een feestje dat de nieuwe dag begint. Het leek me leuk om zelf ook een slinger te maken. Dus heb ik alvast wat bloemen gestanst. Binnenkort naai ik ze aan elkaar en dan kan ik er vast wel iemand blij mee maken.





maandag 16 april 2012

Fotoshoot



De afgelopen tijd hebben we heel veel mooie bloemen gekregen. Van 1 bos heb ik wat foto's genomen.
Wat een schitterende kleuren, de bos heeft meer dan 2 weken gestaan.



Ook kocht ik wat stofjes, waar ik natuurlijk al genoeg van had, maar er kan altijd meer bij. Van deze en andere stofjes wordt een babydeken gemaakt.

Voor het maken van een babyquilt.

Tot slot verwijs ik jullie naar het blog van Makkie waar je kans maakt op een fotoshoot ter ere van haar nieuwe website.